Scheidingsadvies

Een echtscheiding brengt veel problemen met zich mee. Als echtscheidingsmediator kunnen wij u van dienst zijn door een neutrale conflictbemiddelaar te zijn. Zo komen we tot een oplossing van het conflict zonder tussenkomst van de rechter. Kijk voor meer informatie op:

www.echt-scheidingsadvies.nl

downarrow

Bij een scheiding komt er veel kijken. Hoe gaan we samen zorgdragen voor de kinderen? Wat gebeurt er met de woning? Hoeveel kinderalimentatie / partneralimentatie moet ik betalen?

Wij zorgen voor een zorgvuldige begeleiding van uw scheiding. Wij hebben uitgebreide kennis van het familierecht en alle financiële, fiscale en juridische zaken die bij een scheiding komen kijken. Daardoor kunnen wij op alle fronten advies geven. Elke scheiding is bij ons een op maat gemaakt advieswerk. 

Wij brengen alle onderdelen die voor uw scheiding relevant zijn in kaart. Bij veel scheidingen worden bepaalde onderdelen vergeten waardoor ex-partners soms jaren na de scheiding weer opnieuw om de tafel moeten. De scheiding begint dan gedeeltelijk weer opnieuw.

Dit willen wij voorkomen, vandaar dat onze aanpak alle onderdelen van uw scheiding belicht. U bepaalt in overleg met ons bij welke onderdelen u begeleiding/advies wenst. U kunt hierbij denken aan: ouderschapsplan, convenant, alimentatieberekeningen, pensioen enz.

Omdat wij samenwerkingsverbanden hebben met diverse hulpverleners op het gebied van scheiding, kunnen wij u op alle vlakken ondersteunen en ontzorgen, zoals bijvoorbeeld kindbehartigers en schiptherapeuten.

Hulp nodig bij uw echtscheiding? Neem contact met ons op!