Verzekeringen

Door onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening zijn wij in staat u een goed en
onderbouwd advies te geven. Wij adviseren u over de mogelijkheden risico’s in te dekken die u en uw gezin lopen. Dit betreft zowel levensverzekeringen, schadeverzekeringen als hypotheken.

downarrow

Verzekeringen

Woonlastenbeschermer
Zakelijke Verzekeringen
Uitvaartverzekering Natura
Opstal
Kostbaarhedenverzekering
Kortlopende Reisverzekering
Doorlopende Reisverzekering
Doorlopende Annuleringsverzekering
Autoverzekering WA Beperkt Casco
Autoverzekering WA
Autoverzekering Casco
Aansprakelijkheidsverzekering
Risicoverzekering
Pensioen
Particuliere Rechtsbijstandverzekering
Inboedel
Caravanverzekering
Toon alle Schadeverzekeringen
Toon alle Levensverzekeringen
Toon alle MKB-verzekeringen

Uw Woonlastenbeschermer Levensverzekering

U heeft een leuke baan met een vast inkomen en een eigen huis. De hypotheek en uw andere vasten lasten kunt u prima betalen van uw salaris. Maar wat gebeurt er als een deel van uw inkomen wegvalt door arbeidsongeschiktheid of werkloosheid? Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen tegen de risico’s van arbeidsongeschiktheid, overlijden, invaliditeit en werkloosheid.

Wilt u dat niemand in uw gezin zich financiële zorgen hoeft te maken, mocht er iets met u gebeuren? Dan kunt u zich ook eenvoudig verzekeren tegen de financiële gevolgen van vervelende situaties. Er zijn beschermingsverzekeringen voor uw inkomen, uw leven en uw woning. Wilt u weten hoe dat kan, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen vertelt u precies wat de beschermingsverzekeringen u gaan kosten en waartegen u kan worden beschermd.

Woonlastenbeschermer

Bel voor een afspraak

Uw Zakelijke Verzekeringen MKB verzekering

Zakelijke verzekeringen vraagt een gedegen advies.

U bent ondernemer. Dat vraagt om verzekeringen die aansluiten bij uw bedrijf, uw personeel en uw werkzaamheden. Verzekerd-Advies heeft die producten en oplossingen die u als ondernemer nodig heeft. Uw personeel wordt ziek, wie gaat dit betalen? Verzekerd-Advies kan u hierover informeren.

Hoe staat het met de bedrijfsinventaris uw aansprakelijkheid? Ook de pensioenvoorzieningen en mogelijkheden voor uw personeel worden besproken. Kortom, alle zaken waar u als ondernemer tegenaan kunt lopen. Vraag ernaar bij onze adviseurs

Zakelijke Verzekeringen

Bel voor een afspraak

Uw Uitvaartverzekering Natura Levensverzekering

Uitvaartverzekering Natura

Een Uitvaart is niet iets om elke dag aan te denken.Maar toch wilt u wel de zekerheid dat uw afscheid geregeld wordt naar uw eigen persoonlijke wensen.

Naast alle verdriet mag er geen onduidelijkheid zijn over uw persoonlijke wensen tijdens het afscheid. Of zorgen om de kosten. Er is immers niets persoonlijker dan uw eigen uitvaart. Een waardig afscheid dat in alles recht doet aan de overledene. Verzekerd-Advies biedt u de mogelijkheid om uw eigen uitvaartverzekering on-line af te sluiten

Uw Opstal Schadeverzekering

De opstalverzekering dekt de schade aan uw huis als gevolg van in de polis genoemde risico’s, zoals brand, storm, inbraak, neerslag, bliksem, explosie of vorst. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak zeer groot. De schade die de Verzekeraar vergoedt, is vaak vele malen hoger dan de door u betaalde premie voor de verzekering.U kunt ook kiezen voor een uitgebreidere dekking. Wanneer u voor uw koophuis een hypotheek afsluit, bent u vaak verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Een opstalverzekering wordt vaak op basis van de herbouwwaarde van uw huis afgesloten.

Uw Kostbaarhedenverzekering Schadeverzekering

Waarom een kostbaarhedenverzekering?
Uw inboedelverzekering verzekert uw bezittingen in huis. Maar wat als u met uw dure camera buitenshuis bent? Of u wilt uw kunst en antiek binnenshuis extra verzekeren? De Kostbaarhedenverzekering is dan een goede aanvullende verzekering. U kunt deze verzekering alleen sluiten naast uw inboedelverzekering

Uw Kortlopende Reisverzekering Schadeverzekering

Een reisverzekering kunt u per reis of voor alle reizen in een jaar afsluiten. Als u per jaar één of twee keer op vakantie of zakenreis gaat, is een Kortlopende Reisverzekering ideaal. U maakt daarmee een voordelige keuze én u bent goed verzekerd. Waar u ook naartoe gaat. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in.

Uw Doorlopende Reisverzekering Schadeverzekering

Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met de Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd. Hoe vaak u ook op vakantie gaat.

Uw Doorlopende Annuleringsverzekering Schadeverzekering

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kán gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege naar huis moet. Dan is een Kortlopende Annuleringsverzekering ideaal. Die geldt niet alleen voor uw vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. Wel zo makkelijk.

Uw Autoverzekering WA Beperkt Casco Schadeverzekering

Beperkt cascoverzekering. Met een beperkte cascoverzekering is uw motorvoertuig verzekerd voor bijvoorbeeld:

  • diefstal
  • stormschade
  • hagelschade
  • ruitschade
  • aanrijding met dieren

Bij deze verzekering is meestal een eigen risico van toepassing. Heeft u schade dan kunt u hier uw Europees Schadeformulier downloaden. U komt bij uw auto en treft deze beschadigd aan u kunt deze schade proberen te verhalen via het waarborgfonds als extra service kunt u hier het formulier verzoek schadevergoeding downloaden.

Autoverzekering WA Beperkt Casco

Schadeformulier downloaden

Formulier schadevergoeding

Uw Autoverzekering WA Schadeverzekering

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen. De Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen is wettelijk verplicht als u een motorvoertuig heeft. Dit betekent dat u strafbaar bent wanneer u niet voldoet aan deze verplichting. U bent verzekerd als u schade bij anderen veroorzaakt met uw motorvoertuig en daarvoor aansprakelijk bent. Met de Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen bent u niet verzekerd voor schade aan uw eigen motorvoertuig, hier zijn de beperkt cascoverzekering en de volledig cascoverzekering voor. Deze verzekeringen kunt u naast de verplichte Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen afsluiten. Heeft u schade dan kunt u hier uw Europees Schadeformulier downloaden. U komt bij uw auto en treft deze beschadigd aan u kunt deze schade proberen te verhalen via het waarborgfonds als extra service kunt u hier het formulier verzoek schadevergoeding downloaden.

Uw Autoverzekering Casco Schadeverzekering

Volledig cascoverzekering.
Met een volledig cascoverzekering bent u, naast alle schade die gedekt wordt door een beperkte cascoverzekering, ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorvoertuig. Wanneer iemand schade aan uw motorvoertuig veroorzaakt, dan bent u ook verzekerd. Eerst zal de Verzekeraar de schade aan u vergoeden. De Verzekeraar zal dan vervolgens de schade op de tegenpartij verhalen. Op deze manier krijgt u snel en gemakkelijk uw schade vergoed. Bij deze verzekering is meestal een eigen risico van toepassing. Heeft u schade dan kunt u hier uw Europees Schadeformulier downloaden

Autoverzekering Casco

Schadeformulier downloaden

Uw Aansprakelijkheidsverzekering Schadeverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering zijn u en uw gezin als particulier verzekerd voor aansprakelijkheid voor materiele schade en letselschade veroorzaakt aan anderen dan uzelf. De kosten hiervan kunnen hoog oplopen. Met deze verzekering beschermt u zich tegen financiële problemen naar aanleiding van door u veroorzaakte schade. Bij deze verzekering is soms een eigen risico van toepassing. Voor sommige situaties is de aansprakelijkheidsverzekering niet bedoeld. U moet dan denken aan aansprakelijkheid naar aanleiding van een ongeval veroorzaakt met uw auto, motor, brom- of snorfiets. Dit geldt ook voor aansprakelijkheid voor schade die u heeft veroorzaakt tijdens uw werk. Hiervoor kunt u een andere verzekering afsluiten.

Uw Risicoverzekering Levensverzekering

Bij overlijden komen er vaak extra kosten bij die u van te voren nooit heeft kunnen inschatten. Uw nabestaanden zien vaak dat een deel van het inkomen wegvalt terwijl de meeste kosten gewoon doorlopen.

Dat wilt u toch voorkomen een risicoverzekering is hiervoor een ideale oplossing tegen een lage premie toch een optimale oplossing bieden. Verzekerd-Advies kan u hierin adviseren, bel dus voor een afspraak!

Risicoverzekering

Bel voor een afspraak

Uw Pensioen Levensverzekering

Wat krijg ik als ik 65 ben? Veel Nederlanders weten niet hoeveel pensioen zij ontvangen wanneer men met pensioen gaat. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de Nederlanders niet weet hoeveel pensioen men ontvangt. Een goed moment om samen met onze adviseurs eens na te gaan wat er voor u geregeld is. Door het geven van een pensioencheck zorgen wij ervoor dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Check je pensioen voor het te laat is.

Uw Particuliere Rechtsbijstandverzekering Levensverzekering

Ruzie met uw werkgever. Een geschil met uw buurman over het schuurtje dat u wilt bouwen. Uw energiebedrijf dat veel te hoge bedragen van uw rekening afschrijft. Het zijn maar een paar voorbeelden van conflicten die u maar al te makkelijk boven het hoofd kunnen groeien. Dan hebt u een advocaat nodig. Veel mensen denken dat ze met een advocaat meteen voor de rechter staan. Het klinkt misschien verrassend, maar de meeste zaken waar een advocaat zich mee bemoeit, eindigen in een schikking en komen helemaal niet voor de rechter. Hoe dan ook, een advocaat kost geld. Een rechtsbijstandverzekering vergoedt de kosten van een advocaat – en als het echt moet ook de kosten van een proces bij de rechtbank. De premie? Die bedraagt maar een fractie van die kosten.

Particuliere Rechtsbijstandverzekering

Bel voor een afspraak

Uw Inboedel Schadeverzekering

De inboedelverzekering dekt onder andere de schade aan de spullen in uw huis als gevolg van in de polis genoemde risico’s zoals brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, explosie of vorst. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak zeer groot.

Naast de standaarddekking ook kiezen voor een uitgebreidere dekking. Voor bepaalde zeer waardevolle spullen, bijvoorbeeld sieraden, kunt u een speciale verzekering afsluiten heeft u schade download dan hier uw schadeaangifteformulier.

Uw Caravanverzekering Schadeverzekering

Uw stacaravan toercaravan of vouwwagen kunt niet alleen goed, maar ook voordelig verzekeren. En u kunt zelf kiezen voor de Beperkte dekking of de Uitgebreide dekking.

Neem contact met ons op zodat wij u in een persoonlijk gesprek kunnen uitleggen welke dekking het beste bij uw caravan past.

Caravanverzekering

Contact opnemen