Update gesprek

Is uw situatie recent veranderd? Bent u onderverzekerd of betaalt u juist teveel premie in de maand?
Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

downarrow

Update gesprek

Een verandering kan ervoor zorgen dat uw huidige verzekeringen en hypotheken niet meer bij uw persoonlijke situatie passen. Ons update gesprek zorgt ervoor dat wij een overzicht van uw situatie kunnen maken en u van een passend advies kunnen voorzien. Tijdens het updategesprek maken we daarom een zo compleet mogelijk overzicht van uw huidige financiële situatie. Pas wanneer uw financiële draagvlak inzichtelijk is gemaakt, zijn wij in staat u van een gedegen en onderbouwd advies te voorzien.

Een belangrijke taak hierbij is dat wij voor u bekijken wat voor uw financiële doelstelling het beste is. In ons gesprek bespreken we, na inventarisatie van uw mogelijkheden, waar voor uw situatie aanpassingen nodig zijn. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende maatschappijen, waardoor we voor u kunnen afwegen waar u het meeste profijt van heeft.

Hypotheken en verzekeringen zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie, waarin hierin iets verandert kan het zo zijn dat uw financiële draagvlak in gevaar komt. Een update gesprek is dus van wezenlijk belang om controle te houden over uw financiële situatie.

Een update-gesprek aanvragen met één van onze adviseurs? Wij helpen u graag met uw financiële vraagstukken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    Wilt u een updategesprek? Neem contact met ons op!